Monday, March 22, 2010

Wave Sessions at SAE part 4: Transistor

Το επόμενο κεφάλαιο των Wave Sessions at SAE γράφεται με ένα γνώριμο (από τα περσινά Unplugged Sesions) και αγαπημένο όνομα!

Τι έχει αλλάξει από πέρσι στη ζωή των Transistor? Τα έχουν παίξει από τα πολλά live?
Και το κυριότερο: τους αρέσει η ...σοκολάτα?

Θα τα μάθουμε όλα την Τετάρτη στις 20:00 στα studio της SAE (athens.sae.edu) από όπου θα ακούσουμε τους Transistor ολοζώντανους...

Wave Sessions at SAE
Τετάρτη 24 Μαρτίου
στις 20:00
στο WaveRadio.gr
Special guests: Transistor

Bio: Οι Transistor είναι ένα αθηναϊκό εναλλακτικό pop-rock σχήμα με αγγλικό στίχο, που δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2004. Το πρώτο τους κομμάτι Living βρίσκεται στη συλλογή "Blessed and Cursed" σε ένα ‘Last Chance' remix από τον Δημήτρη Παπασπυρόπουλο (Δεκ. 2004). Από τότε έχουν εμφανιστεί σε πολλά live acts (Ρόδον, Αν club, Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, Manifest II - Πάτρα, Κύτταρο live, Gagarin 205 κ.α.) Στις αρχές του 2008, δύο από τα μέλη των Transistor (Μαρία και Νίκη) συνθέτουν τη μουσική για τη θεατρική παράσταση "Στο Βυθό" (σκηνοθ. Ρoύλα Πατεράκη), μία παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου. Η μουσική της παράστασης εκτελείται και ηχογραφείται από τους Transistor.
Τον Ιούνιο του 2008, παράλληλα με την κυκλοφορία του πρώτου τους album, ανοίγουν το Ejekt Festival παίζοντας μαζί με τους James, Unkle, Stereo Mc's.
Το ντεμπούτο album των Transistor "Things You Miss When You Blink" περιέχει 12 τραγούδια. Ανάμεσά τους μία διασκευή του "Big Love" των Fleetwood Mac, καθώς και μία συνεργασία με τον Craig Walker (πρώην φωνή των Archive) στο τραγούδι "Lover (Name it what you will)".
Το album, σε παραγωγή του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου, κυκλοφορεί από τη Shift Records (Archangel).

more info:
www.transistor.gr
www.myspace.com/transistorgreece
Facebook page

Check Facebook Event

No comments: