Monday, March 1, 2010

Wave Sessions at SAE part 1: Electree

Τα δοκιμαστικά έγιναν, τα μικρόφωνα στήθηκαν, όλα είναι έτοιμα για να ανοίξει η αυλαία των Wave Sessions at SAE.
Κάθε Τετάρτη το WaveRadio.gr μετακομίζει στα studio της SAE Athens και υποδέχεται τα πιο ενδιαφέροντα και τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής και όχι μόνο μουσικής σκηνής.

Όλα θα γίνονται πάνω από μια κονσόλα με ξεχωριστή ιστορία, από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, στα BBC Radio Sessions και με την αύρα ονομάτων όπως: John Peel, Hugh Padgham, Peter Gabriel, David Bowie, Kate Bush, Ozzy Osbourne, Phil Collins και Massive Attack...



Το πρώτο ραντεβού κλείστηκε:
Wave Sessions at SAE
Τετάρτη 03 Μαρτίου στις 20:00 στο WaveRadio.gr


Special guests: Electree
Οι Electree είναι μια αθηναϊκή electro-pop/electro-gothic μπάντα που δημιουργήθηκε το 2003 από το Loubodiko, τον Παναγιώτη και τη Χριστιάνα.

Την βρίσκουν παίζοντας live και για αυτό ακριβώς έχουν παίξει στα περισσότερα μαγαζιά της Αθηνάς που υποστηρίζουν live εμφανίσεις.

Έχουν δώσει το μουσικό παρόν σε festival όπως το Ευρωπαϊκό Forum και τη Μέρα της Μουσικής, έχουν συμμετάσχει δυο φορές σε συλλογές του Postwave.gr και αυτή τη στιγμή ηχογραφούν τον πρώτο τους album.

Για να μάθετε περισσότερα για τους Electree μπορείτε να τους googlarete, να μπείτε στο www.myspace.com/electree και φυσικά να τους απολαύσετε ζωντανά στο πρώτο Wave Sessions at SAE, όπου θα μας μιλήσουν, θα ακούσουν μαζί μας την αγαπημένη τους μουσική και φυσικά θα παίξουν ζωντανά - ολοζώντανα μερικές από τις επιτυχίες τους...

No comments: