Saturday, March 13, 2010

Wave Sessions at SAE Part 3: Film

Φτάνουμε αισίως στο τρίτο κεφάλαιο των Wave Sessions at SAE με ένα όνομα που μας έχει κάνει περήφανους με τον ήχο και την πορεία του!!!

Έτσι λοιπόν αυτή την Τετάρτη στις 20:00 το WaveRadio.gr και η SAE υποδέχονται τους υπέροχους Film!



Wave Sessions at SAE
Τετάρτη 17 Μαρτίου
στις 20:00
στο WaveRadio.gr

Special guests: Film

Bio:
Τι να πει κανείς για τους Film! Τους πρωτοακούσαμε κάπου εκεί πίσω στο 2001 και ήταν love at first sight ή μάλλον sound! Με γυναικεία φωνητικά και experixmental ήχο - που πήρε μια ολοκληρωμένη μορφή στο debut album No Luggage το 2003 - έδωσαν μια φρέσκια άποψη στη θολή alternative-pop-rock σκηνή της Ελλάδας.
Τρία χρόνια μετά επέστρεψαν με ένα δεύτερο concept album Angel B, στο οποίο κατάφεραν να "χωρέσουν" επιρροές από dark wave, pop, post punk και dance διατηρώντας πάντα το προσωπικό τους στιλ.

Οι Film από ό,τι φαίνεται έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στις live εμφανίσεις. Μέσα σε 13 μήνες έχουν πραγματοποιήσει 49 live!! Έχουν ανοίξει για τους Placebo, Starsailor, HIM, The Cure, Iggy Pop and The Stooges και έχουν παίξει σε διεθνείς live σκηνές - Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία, Ισπανία. Ήταν η πρώτη ελληνική μπάντα που έλαβε μέρος στο EuroSonic festival ενώ το βρετανικό κοινό τους έχει απολαύσει στο Carling Academy Islington με τους Puressence.

Όπως καταλαβαίνετε οι Film δε θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα να μεταφέρουν στον online αέρα μας την ατμόσφαιρα των live τους αποκλειστικά για τους ακροατές του WaveRadio.gr και φυσικά στα μοναδικά studio της SAE...

more info:
www.filmband.gr
www.myspace.com/filmgreece
facebook page

Facebook Event

Links:
www.athens.sae.edu
Συντονιστείτε
Ακούστε
Μπείτε στο chat και ρωτήστε ό,τι θέλετε

No comments: