Tuesday, June 8, 2010

Wave Sessions at SAE part 11: Cyanna

wave_sessions_11_cyanna_1Το καινούργιο επεισόδιο των Wave Sessions at SAE γράφεται πολύ δυναμικά με ένα από τα μεγαλύτερα groups της σύγρονης μουσικής σκηνής της Ελλάδας, πρέσβεις της ελληνικής παραγωγής στο εξωτερικό...
Οι Cyanna έρχονται στο studio A της SAE (athens.sae.edu) για να ροκάρουν ολοζώντανα...

Wave Sessions at SAE
Τετάρτη 9 Ιουνίου
στις 20:00
στο WaveRadio.gr

Special guests: Cyanna

Cyanna Bio:
Οι Cyanna συνδυάζουν μοναδικά το rock n' roll με τα synths και τις κιθάρες ενώ σαφείς είναι οι επιρροές τους από το classic rock n' roll και τα σύγχρονα μουσικά είδη.
Το καινούργιο album τους End Is Near κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2010 και εξερευνά νέα μουσικά είδη, όπως το garage με παραμορφωμένες κιθάρες, top-notch φωνητικά και dance-rock ρυθμό.
Η προηγούμενη δουλειά τους Just A Crash με το ανακάτεμα της electronica και του rock n' roll απέσπασε τον ενθουσιασμό των κριτικών και τους πρόσφερε την υποψηφιότητα στα MTV European Awards 2008 στην κατηγορία Greek Act και ένα Mad Video Music Award για το Best Alternative Video για το 2009.
Οι Cyanna επίσης είναι διάσημοι για τις live εμφανίσεις τους: Τους τελευταίους μήνες έχουν μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως MGMT, The Stranglers, IAMX, Fischerspooner και Gorillaz Soundsystem ενώ έχουν επίσης συνεργαστεί με τη Δήμητρα Γαλάνη στο album της Pixel.

No comments: