Tuesday, May 4, 2010

Wave Sessions at SAE part 7: Matisse

Τα Wave Sessions at SAE επιστρέφουν αυτή την Τετάρτη για μια ακόμα φορά από τα studio της SAE (athens.sae.edu) δυναμικότατα και με ένα όνομα που δε θέλει ιδιαίτερες συστάσεις...

Wave Sessions at SAE
Τετάρτη 5 Μαΐου
στις 20:00
στο WaveRadio.gr
Special guests: Matisse

wave_sessions_7_matisse
Bio: Οι Matisse δημιουργήθηκαν τυχαία και ...μοιραία, όταν σε μια συνάντησή τους στις αρχές του 2000 ο Γιάννης Μασούρας και ο Αντρέας Ιωάννου εξέφρασαν το κοινό τους πάθος για τη βρετανική και αμερικάνικη alternative μουσική. Αμέσως άρχισαν να γράφουν τραγούδια ενώ παράλληλα αναζητούσαν μέλη, κάτι που δεν ήταν και πολύ δύσκολο να γίνει. Κάπως έτσι γεννήθηκαν οι Matisse, οι οποίοι πλέον έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα της εγχώριας παραγωγής και ένα πολύ επιτυχημένο ...εξαγώγιμο προϊόν!! Οι Matisse από τη στιγμή της εμφάνισής τους δεν έχουν σταματήσει να βρίσκονται στο μουσικό προσκήνιο με δουλειές όπως το Cheap As Art [2005], Toys Up [2007] και την καινούργια τους δουλειά Rock 'n Roll Mafia.
Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε από τον αέρα του WaveRadio.gr στο ραντεβού με τους Matisse αυτή την Τετάρτη στα studio της SAE (athens.sae.edu).
www.matisse.gr

No comments: